Afbeelding 1
Beelden met inhoud
+

Beelden met inhoud

De kracht van BootsmaDesign zit hem in het vertalen van de gewenste positionering, strategie en drijfveren naar krachtige beelden.

De combinatie van creatief denken, strategisch inzicht en designmanagement maakt dat er iets moois ontstaat.

Merken en beelden die er toe doen!

Afbeelding 2

Contact

BootsmaDesign
Stationsweg 10
7941HD Meppel
06-43 59 96 66
KvK 01154026
info@bootsmadesign.nl
www.bootsmadesign.nl

LinkedIn
Instagram

Afbeelding 3
Bootsmadesign
+

Klant en vraag

De klanten van BootsmaDesign zijn heel divers. Starters, grote of kleine bedrijven en organisaties, profit en non-profit. Allemaal hebben ze dezelfde behoefte aan een eigen of nieuwe identiteit. Bijvoorbeeld na een fusie, bij herpositionering of bij het starten van een bedrijf. BootsmaDesign kruipt in de organisatie en de doelgroep. Wat zijn de wensen en wat past bij het bedrijf? Welke plaats wil het hebben in de markt en wat bestaat er al? Het is dan onze kracht om hier ‘nieuw beeld’ bij te creëren.

Afbeelding 4
Afbeelding 5
Beeldverhaal
+

Beeldverhaal

De beelden op deze pagina zijn door mijzelf geschoten op plekken of momenten waarbij ik verwonderd of getrokken werd door ritmes, tegenstellingen of juist de harmonie. Ze brengen mij verder in mijn denken en doen en werken als een naslagwerk als ik aan het werk ben. Het zijn ook de beelden die bij mij herinneren aan de mooie contacten.

Afbeelding 6
Afbeelding 7
Rineke in het kort
+

BootsmaDesign

BootsmaDesign begeleidt organisaties en merken die hun identiteit ontwikkelen of herontdekken. De identiteitstrajecten lopen van merkontwikkeling, positionering en internal branding tot en met het creëren van een ‘merkwereld’. BootsmaDesign heeft een jarenlange ervaring met identiteitsontwikkeling in uiteenlopende bedrijfstakken en richt zich op het creëren van een sterk merk door design.

Afbeelding 8
Afbeelding 9
Rineke Bootsma

Rineke Bootsma

Merkenbouwer en strategisch ontwerper. Haar passie is iets nieuws creëren door middel van beelden, vormen, kleuren en geluiden die herkenbaar, authentiek en aansprekend zijn. Die met elkaar het verhaal vertellen van het merk of het bedrijf en een aantrekkingskracht hebben. Ze is constant bezig met vernieuwing, en ontwikkeling. Jaagt processen aan om zo te komen tot de gewenste identiteit. De samenwerking met partners en klanten inspireert en activeert en zorgt voor het uiteindelijke, unieke resultaat.

Afbeelding 10
Afbeelding 18
Afbeelding 11
Afbeelding 12
Klant en vraag
+

Rineke in het kort

Rineke Bootsma werkt sinds 1996 in de ontwerpwereld. Als seniordesigner specialiseerde ze zich in identiteitsontwikkeling en richtte in 2005 haar eigen bureau op. Zij werkt met een netwerk van professionele specialisten.

Afbeelding 13
Afbeelding 22
Afbeelding 14
Afbeelding 15
Afbeelding 16
Afbeelding 17
Afbeelding 23
Afbeelding 24
Afbeelding 18
Afbeelding 25
Afbeelding 19
Afbeelding 20
Afbeelding 26
Afbeelding 21
Afbeelding 21
Afbeelding 22

PRIVACYVERKLARING